Va punem la dispozitie servicii de indoire CNC, realizate la cele mai inalte standarde de calitate si precizie, cu ajutorul tehnologiilor performante de indoire Abkant. Efectuam proceduri de indoire CNC diverse, in functie de dorintele si nevoile clientului: indoire tablaindoire tevi CNCindoirea elementelor obtinute prin alte operațiuni tehnologice.

Punem pret pe calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim si va asiguram ca procedurile de indoire CNC nu fac rabat de la acest principiu. Ca rezultatele pe care le obtinem sa se ridice la standardele de calitate asteptate, ne bazam pe celor mai performante utilaje din industrie – tehnologiile de indoire Abkant.

Ultilajele de indoire Abkant sunt ideale în cazul procedeelor de indoire tabla, indoire tevi CNC, dar și pentru indoirea elementelor debitate, demostrand o eficienta ridicata chiar in cazul celor mai dificile raze.

Echipamentele CNC Abkant sunt recunoscute pentru tehnologia de “indoire în aer” pe care o folosesc, permitand indoiri foarte precise. Rapiditatea si precizia garantate de utilajele de indoire Abkant asigură nu doar o prelucrare excelenta, ci si un termen mai scurt de finalizare a proiectului.